Lid Worden

Als lid kan je gebruik maken van alle faciliteiten en trainingen die aangeboden worden. Als vereniging hebben we geen winstdoelmerk, dus alle inkomsten worden aangewend voor de trainingen en overige activiteiten.

Behalve de reguliere trainingen, worden er ook andere leuke en nuttige activiteiten georganiseerd, zoals mountainbike en outdoor activiteiten, ski-onderhoud clinics, gezellig en sportief weekendje uit, etc. Bij STD zijn er geen verplichte pakketten, je kunt precies zelf bepalen waar je wel en niet aan wilt deelnemen. De trainingen zijn gericht op de wedstrijd skisport, ieder probeert dus op zijn eigen niveau om steeds beter te worden in slalom en reuzeslalom wedstrijden. Skiteam Dordrecht is daarvoor ook aangesloten bij de Nederlandse Skivereniging. Voor meer informatie over de mogelijkheden van deelname aan wedstrijden in Nederland en wat daarbij komt kijken, kun je via de volgende link meer informatie krijgen: Boekje wedstrijdskiën

Natuurlijk begint niet iedere skiër als wedstrijd skiër en deelname aan wedstrijden is ook geen verplichting. Dus ook als je een goed niveau van skiën hebt, je skiën superleuk vindt en graag beter wilt worden en daarom geregeld op de latten wilt staan, ben je van harte welkom bij onze vereniging, ook als je (nog) geen wedstrijd aspiraties hebt. Alle trainingen waarvoor je je bij STD kunt inschrijven zijn te vinden onder de betreffende tab.

Toelatingsvoorwaarden

Om lid te kunnen worden van het skiteam moet men wel beschikken over bepaalde vaardigheden. Je moet tenminste parallel kunnen skien maar verder zijn er natuurlijk de trainingen om jezelf verder te ontwikkelen tot een wedstrijdskier. Tijdens een proeftraining zullen de trainers bepalen of het niveau voldoende is om aan te sluiten bij het team.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Onze sponsoren