Nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Skiteam Dordrecht

Over Skiteam Dordrecht

Skiteam Dordrecht timmert alweer een aantal jaren aan de weg. In die jaren heeft Skiteam Dordrecht heel wat toptalenten voortgebracht, die het zelfs tot Jeugd Olympische Spelen hebben geschopt. Opleiden van toptalenten is echter niet alleen ons doel. Skiteam Dordrecht kenmerkt zich met name door een enorme saamhorigheid onder de skiërs. Plezier voor de skiërs staat centraal bij ons en dan volgen resultaten vanzelf, waarbij resultaten niet alleen maar wedstrijdresultaten zijn, maar ook ontwikkelingen van skivaardigheid van de skiërs zelf.

Kalender

Evenement details:

 • do
  03
  jan
  2019

  Kids Cup sneeuw

  Sankt Johann - Alpendorf

Lid worden

Als lid kan je gebruik maken van alle faciliteiten en trainingen die aangeboden worden. Als vereniging hebben we geen winstdoelmerk, dus alle inkomsten worden aangewend voor de trainingen en overige activiteiten.
Behalve de reguliere trainingen, worden er ook andere leuke en nuttige activiteiten georganiseerd, zoals mountainbike en outdoor activiteiten, ski-onderhoud clinics, gezellig en sportief weekendje uit, etc. Bij STD zijn er geen verplichte pakketten, je kunt precies zelf bepalen waar je wel en niet aan wilt deelnemen. De trainingen zijn gericht op de wedstrijd skisport, ieder probeert dus op zijn eigen niveau om steeds beter te worden in slalom en reuzeslalom wedstrijden. Skiteam Dordrecht is daarvoor ook aangesloten bij de Nederlandse Skivereniging. Voor meer informatie over de mogelijkheden van deelname aan wedstrijden in Nederland en wat daarbij komt kijken, kun je via de volgende link meer informatie krijgen: Boekje wedstrijdskiën
Natuurlijk begint niet iedere skiër als wedstrijd skiër en deelname aan wedstrijden is ook geen verplichting. Dus ook als je een goed niveau van skiën hebt, je skiën superleuk vindt en graag beter wilt worden en daarom geregeld op de latten wilt staan, ben je van harte welkom bij onze vereniging, ook als je (nog) geen wedstrijd aspiraties hebt. Alle trainingen waarvoor je je bij STD kunt inschrijven zijn te vinden onder de betreffende tab. Het lidmaatschap van Skiteam Dordrecht kost slechts 50 euro per jaar