Welkom bij Skiteam
Dordrecht

Welkom op de website van Skiteam Dordrecht, top dat je de weg naar deze website hebt gevonden.
Skiteam Dordrecht is een vereniging van en voor jeugdleden met een passie voor skieën in het algemeen en de alpine skisport in het bijzonder.
Sinds mei 2017 is Indoor skibaan Roundhill de basis van het skiteam. Skiteam Dordrecht is echter al in 2004 opgericht.
Skiteam Dordrecht combineert het plezier in de skisport met trainingsmogelijkheden voor elk niveau voor de sportieve jonge skiër.
Basis zijn de trainingen op de banen bij Roundhill, met tevens de nodige trainingsdagen op de sneeuw zowel op de indoorbanen in Nederland als in de alpen. in.

Kalender

Evenement details:

 • di
  26
  feb
  2019

  Nederlandse Jeugd Kampioenschappen RS

  Sankt Johann - Alpendorf

Lid worden

Als lid kan je gebruik maken van alle faciliteiten en trainingen die aangeboden worden. Als vereniging hebben we geen winstdoelmerk, dus alle inkomsten worden aangewend voor de trainingen en overige activiteiten.
Behalve de reguliere trainingen, worden er ook andere leuke en nuttige activiteiten georganiseerd, zoals mountainbike en outdoor activiteiten, ski-onderhoud clinics, gezellig en sportief weekendje uit, etc. Bij STD zijn er geen verplichte pakketten, je kunt precies zelf bepalen waar je wel en niet aan wilt deelnemen. De trainingen zijn gericht op de wedstrijd skisport, ieder probeert dus op zijn eigen niveau om steeds beter te worden in slalom en reuzeslalom wedstrijden. Skiteam Dordrecht is daarvoor ook aangesloten bij de Nederlandse Skivereniging. Voor meer informatie over de mogelijkheden van deelname aan wedstrijden in Nederland en wat daarbij komt kijken, kun je via de volgende link meer informatie krijgen: Boekje wedstrijdskiën
Natuurlijk begint niet iedere skiër als wedstrijd skiër en deelname aan wedstrijden is ook geen verplichting. Dus ook als je een goed niveau van skiën hebt, je skiën superleuk vindt en graag beter wilt worden en daarom geregeld op de latten wilt staan, ben je van harte welkom bij onze vereniging, ook als je (nog) geen wedstrijd aspiraties hebt. Alle trainingen waarvoor je je bij STD kunt inschrijven zijn te vinden onder de betreffende tab. Het lidmaatschap van Skiteam Dordrecht kost slechts 50 euro per jaar

Onze sponsoren